Majoitustilojen kuvaus ja hinnat

Koulukartanorakennuksessa on tiloja kahdella erillisellä sisäänkäynnillä: pääoven kautta kulku ns. isolle puolelle ja rakennuksen päädystä opettajan asuntoon.

Opettajan asunto käsittää yksityisen tilavan keittiön, makuukammarin, verannan sekä oman sisäänkäynnin sekä viheriön merimaisemalla. Keittiö on hyvin varusteltu ja sieltä löytyvät kahvin- ja vedenkeittimet, hella, imuri, mikro sekä leivänpaahdin. Huoneistossa on lisäksi radio ja TV sekä ilmalämpöpumppu viihtyvyyttä lisäämässä. Open asuntoon majoittujia mahtuu max 5 henk.

Iso puoli koostuu kolmesta erillisestä tilasta: kaksi erillistä yksilöllistä makuuhuonetta sekä keittiön ja salin oleskelu-/makuuparvineen. Tiloissa on myös ilmalämpöpumput. Ison puolen keittiö on kaikkien vieraiden käytettävissä. Varustukseen kuuluvat kahvin- ja vedenkeitin, mikro, liesi, 2 tilavaa jää-/viileäkaappia, pakastin, leivänpaahdin, vatkain ja imuri. Astiastot ym. varustus noin 30 hengelle, joten isompienkin tilaisuuksien järjestämistä varten löytyy ruokailu- ja valmistusvälineet.

Tilat soveltuvat mainioisti esim. 3 perheelle/poppoolle, jotka haluavat majoittua yksilöllisesti omissa huoneissaan, mutta kuitenkin viettää omalla porukalla aikaa yhteisen illanvieton, saunomisen ja mukavien piha-aktiviteettien merkeissä.

Huoneita voit toki vuokrata myös yksin tai kaverin kanssa – kaikki vieraamme ovat tervetulleita.

Koko koulukartanon voitte vuokrata myös yksityiskäyttöönne – majoituskapasiteettia löytyy silloin noin 20 henkilölle. Huoneet ovat korkeita. Salin puolella kokoontumis- ja juhlatilaa riittää noin 40 henkilölle. Koulukartanon pihalta löytyy myös purjevene, joka on tuunattu  majoituskäyttöön ja jossa makuutilat 1-2 hengelle. Free wifi, salissa on suuri valkokangas, TV.

Kiinteistö on sähkölämmitteinen. Koulukartanolla on kesävesi – kylmä- ja lämmin vesi tulee sisään ja saunalle. Vesi on juomakelpoista ja täyttää laatuvaatimukset.

Puucee: Tyttöjen ja Poikien puuceet on kunnostettuja ja valaistuja.

Pidetäänhän Kaunissaari siistinä ja kunnioitetaan saaren luonto, ja ja sen runsasta linnustoa. Huomioidaan myös muut koulukartanon vieraat sekä saaren asukkaat. Ei bile- eikä polttariporukoille.

Hinnat:

Kaikki koulukartanon tilat ovat yksilöllisiä ja persoonallisia.  Hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat ajankohta, majoittujien lukumäärä sekä toivotut lisäpalvelut, joten kerrothan viestissäsi tilatoiveenne sekä millainen tilaisuutenne on luonteeltaan. 

Isolla puolella huonehinta 1-2 hengelle on 98 €/yö. Huone+yksityiskeittiö 1-2 majoittujalle on125€/yö. Yli viiden hengen ryhmän ja/tai useamman yön majoittujien kannattaa pyytää erillistarjous. Tilava opettajan asunto talon päädyssä erillisellä sisäänkäynnillä 1-2 hengelle on 145 €/yö, lisähenkilöt 20 €/hlö/yö (max 5-6 henk).

Ison puolen hinta yksityiskäyttöön on 390€/yö (majoittuu 10-13 henk). Koko koulukartanon voitte vuokrata yksityiskäyttöönne hintaan 495€/yö (max 20 henk), jolloin käytössänne on ison puolen lisäksi myös opettajan asunto. Pihasaunan käyttö sisältyy aina hintaan. Puhtaat liinavaatteet voi tuoda tullessaan tai talon puolesta saatavilla 10€/hlö, sis. kylpypyyhkeen. Ei makuupusseja sisätiloihin.

Kuvia Koulukartanosta